betaalbare keuken kopen

Cheap it simple

Een betaalbare keuken kopen: Cheap it simple is een keukenconcept van BouwToe BV Goirle waarbij de keukens, de inbouwapparaten, de werkbladen en de accessoires in een keer besteld kunnen worden. Deze keukens zijn verkrijgbaar met greep en in een greeploze variant. Het concept is dusdanig opgebouwd dat een keuken snel uitgerekend en besteld kan worden. In principe zijn er maar 3 stappen te volge

Stap 1:

Er is keuze uit 10 frontkleuren, 4 korpuskleuren en 5 grepen. Bij de greeploze Cheap it simple keuken worden de greeplijsten meegeleverd. Heeft u een keuze gemaakt, bepaal dan de kasten die er in de keuken moeten. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de ruimte waar de keuken in komt te staan. Vergeet niet de accessoires op te geven. Deze maken de keuken helemaal compleet.

TIP: Plan ook onderkasten met lades. Met name voor de oudere gebruikers is dat praktisch, ze hoeven niet te bukken.

Stap 2: 

Maak aan de hand van de behoeften van uw klant een keuze uit de diverse apparaten. Cheap it simple heeft een ruime keuze aan commerciële apparaten die zeker thuis horen in een Cheap it simple keuken.

TIP: Plan, als het kan, brede kookplaten. De ervaring leert dat klanten meer ruimte op een kookplaat willen.

Stap 3:

Een keuken is niet af als er geen werkblad op zit. Kies daarom een kleur uit de 5 mogelijkheden. De werkbladen zijn van multiplex, de spoelbaken kunnen dus vlak worden ingebouwd. Van de 5 kleuren zijn ook achterwanden of smetplinten leverbaar. Dit geeft de keuken een chique uitstraling. Maak verder een keuze van de bewerkingen, de spoelbakken en kranen.

Hoe nu verder:

Als u deze drie stappen doorlopen heeft en uw opdrachtgever is helemaal tevreden over de prijs dan kunt u de keuken bij ons bestellen. Om mee te kunnen kijken voor wat betreft de bestelling is het handig om een (eenvoudige) tekening van keuken en werkblad mee te sturen.

Via onze binnendienst ontvangt u een orderbevestiging van de keuken, apparatuur, werkblad en accessoires. De keuken, apparatuur, werkblad en accessoires worden in een keer geleverd in uw magazijn en u ontvangt een factuur. U ziet het wel: niet alleen de verkoop is enorm eenvoudig ook de back office handelingen zijn bijzonder simpel.

Cheap it simple keukens vinden hun weg naar consumenten maar ook steeds meer zakelijke relaties willen deze keukens omdat er een extreem korte levertijd is. De levertijd is 2 weken mits de keuken besteld wordt op donderdag voor 12:00 uur. 

Zakelijke toepassingen zijn: pantry’s, bedrijfskeukens en voor personen of bedrijven met een onroerend goed portefeuille. De levertijd van 2 weken is ideaal omdat de keuken dan vaak geleverd wordt binnen een verbouwingstraject. Eventuele schades worden natuurlijk ook snel opgepakt en opgelost.

Voordelen van een Cheap it simple keuken:

* verkrijgbaar met grepen of greeploos
* onderkasten standaard 780 mm hoog (maxiline)
* korpussen binnen en buiten in kleur
* plint 120 mm kunststof rvs look
* lades zijn van Grass, type Nova Pro
* scharnieren zijn van Blum met Blumotion
* 18 mm dikke fronten in 10 actuele kleuren
* kasten worden compleet afgemonteerd geleverd
* duidelijke brochure
* commerciële inbouwapparaten
* compleet met werkbladen, achterwanden, smetplinten
* keuze uit 2 spoelbakken en 4 kranen
* 1 bestelling, 1 orderbevestiging, 1 levering en 1 factuur
* eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding

Een betaalbare keuken kopen met een levertijd van 2 weken.

Volg ons ook op social media.